Nascholing Handboek Radionucliden

Op 4 februari 2022 zal Albert een voordracht te geven over het ontstaan van het Handbook en de oorsprong van de gegevens. Hij zal een en ander toelichten aan de hand van één à twee voorbeelden. Daarnaast zal hij ook de randvoorwaarden aangeven waarbinnen de gegevens mogen worden gebruikt en gaat hij in op overige aandachtspunten.

Aan de hand van twee examensommen uit het CD-examen (voorheen niveau 3) gaat u zelf aan de slag om te oefenen met het Handbook. Hiertoe gaan de deelnemers tijdens de middag in groepen van 4 à 5 aan de slag om twee verschillende examensommen op te lossen onder begeleiding van leden van de Nascholingscommissie. Hierna wordt er door een lid van de Nascholingscommissie besproken hoe het had gemoeten.

Op deze manier kan de cursist ook zijn vaardigheid in het uitvoeren van berekeningen uit  de CD-cursus of niveau 3 ophalen. Natuurlijk is dit een ‘open boek’ examen, dus het is toegestaan om uw eigen leerboek mee te nemen. Het meenemen van uw eigen rekenmachine is daarnaast een must. De Nascholingscommissie zorgt voor kopieën uit het Handbook en de examensommen.

In samenwerking met Albert Keverling Buisman is het mogelijk om het Handbook met korting te bestellen. Dit kan gedaan worden door een bericht te sturen naar nucleus@ziggo.nl met daarin vermeld dat u deelneemt aan de Nascholing Handboek Radionucliden. De prijs van het Handbook wordt dan €106,25 (inclusief verzendkosten) in plaats van €125 (inclusief verzendkosten).

 

Programma

 

 

13:00 – 13:25

Inloop deelnemers

 

13:25 – 13:30

Welkom

Dagvoorzitter

13:30 – 14:30

Inleiding Handboek Radionucliden

Albert Keverling Buisman

14:30 – 14:45

Pauze

 

14:45 – 15:45

Examensom uitwendige bestraling en radioactiviteit

Lid Nascholingscommissie

15:45 – 16:00

Pauze

 

16:00 – 17:00

Examensom inwendige besmetting

Lid Nascholingscommissie

17:00 – 17:15

Evaluatie en afsluiting

Dagvoorzitter

Locatie

Jaarbeurs Meetup


  Inschrijven

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.