NVS Voorjaarssymposium "Nucleaire Geneeskunde online"

Gezien de positieve reacties op het afgelopen Najaarssymposium wordt volgens hetzelfde concept op vrijdag 30 april a.s. het Voorjaarssymposium georganiseerd. Leden kunnen het symposium volgen via een beveiligde livestream met interactiemogelijkheden. Voor het volgen van het symposium wordt een certificaat van deelname afgegeven, goed voor registratie­punten in de categorie ‘Bijwonen symposia’. Het symposium wordt voorafgegaan door een algemene ledenvergadering.

Gekozen is voor het thema ‘Nucleaire Geneeskunde online’. De Programmacommissie is momenteel bezig met het samenstellen van het programma en het benaderen van de sprekers. Zodra het programma is uitgekristalliseerd zult u daarvan op de hoogte worden gesteld.

De Programmacommissie

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.