NVS lustrum-nascholing

NVS Lustrumsymposium en nascholing

17 t/m 19 juni 2020

Burgers’ Zoo te Arnhem

Op 17 t/m 19 juni 2020 vindt het Lustrumsymposium plaats met hieraan gekoppeld enkele nascholings­activiteiten. De vereniging bestaat dan 60 jaar. Als locatie is gekozen voor Burgers’ Zoo in Arnhem. Momenteel zijn Programma- en Nascholingscommissie doende een aantrekkelijk programma samen te stellen. Zodra meer informatie hierover bekend is, zal u hierover via de gebruikelijke kanalen worden geïnformeerd.

De Programma- en Nascholingscommissie

Locatie

Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.